Bra maskinförare hjälpte mig i trädgården

God morgon på er kära läsare och välkommen till bloggen och till det ämne jag har tänkt skriva om idag. Jag hoppas du ska få en stunds givande och intressant läsning! För ett tag sedan gjorde jag ett riktigt fynd! Jag var nämligen en husspekulant i Västerås och som trots åtskilliga visningar aldrig tycktes finna det rätta huset. Alltid hittade jag något fel. Men en dag så jag fann tomten med drömläget. Det blev affär. Tack vare att ett företag som heter Ådahls Entreprenad hjälpte mig med maskinförare, kunde dessa gräva upp större delarna av trädgården. Jag skulle göra om och bygga nytt. Jag är väldigt glad över att den här hjälpen med maskinförare finns tillgänglig inte bara för oss i Västerås, utan även i Uppsala och Södertälje. Många fler än jag skulle kunna ha nytta av att anlita detta företag. Det var en gammal barndomsvän som rekommenderade mig att anlita Ådahls Entreprenad, det hade han gjort och tyckte det varit bra. Jag är glad att jag lyssnade på hans råd, och nu hoppas jag att ni som läser detta och som känner att det här är något för er, ska höra av er till detta företag. 

 

Jag måste säga att när arbetet väl hade påbörjats, så gick det smidigt och ganska snabbt innan trädgården var uppgrävd. Den hjälp jag fick ifrån Ådahls Entreprenad gjorde att jobbet utfördes mycket effektivt och snabbt. Maskinförarna kunde hantera olika maskiner utan något problem, det är väl därför jobbet gick så smidigt. Det här med att göra nytt som jag sa, det är nu på gång. Det nya huset börjar bli klart, om 3 månader beräknar frugan och jag att vi ska kunna flytta in. Är du intresserad av att veta mer om vilka tjänster du kan få hjälp med av Ådahls Entreprenad tycker jag att du ska höra av dig till dem! 

Du gillar kanske också...