Sol i Strängnäs får en att glömma sitt städ

Hej alla fina följare

Har ni någon särskild dag i veckan som ni gör ert städ där hemma? Jag brukar göra det varje torsdag för då har man det fint och städat på fredagen när man kommer hem för att ta helg. Det är ju inte så roligt att komma hem på fredagen annars och se fram emot en ledig helg och så ser man allt man skulle behöva göra, bland annat ta hand om sitt städ.

Det är bara det att det var så härligt väder här i Strängnäs igår att jag tog en skön långpromenad efter jobbet istället för att städa. Just då kändes det som rätt beslut men just nu när jag snart ska hem och påminnas att jag inte städat så känns det inte längre som ett smart beslut. Men framför allt på våren så blir man så ivrig att ta vara på solen när det är fint väder, eftersom man kommer ut från en kall och mörk vinter. Men egentligen när jag tänker efter så var det nog helt rätt ändå för det var en härlig promenad och jag sov så gott sen när jag hade varit ute.

Jag går ju mycket i vanliga fall också med då är det ju oftast att man ska göra något, gå till jobbet eller gå och handla. Men det är så himla skönt att ta sig tiden att gå ut bara för att promenera utan något mer syfte än att bara promenera för att det är skönt. Jag har en mysig och trevlig park här i Strängnäs som jag gärna går till när jag bara ska vara ute och gå för nöjets skull, man träffar nästan alltid någon glad och trevlig som man känner och det tycker jag är det mysiga med att bo på en mindre ort.

?Men nu ska jag avsluta här så jag kan jobba färdigt det sista innan jag tar helg. Ha nu en underbar helg!

Du gillar kanske också...